Carmen de la Sălciua l-a făcut praf pe Cătălin Măruță! Iată de la ce a pornit întregul scandal: “Vezi-ți de familia ta!”

Carmen de la Sălciua l-a făcut praf pe Cătălin Măruță! Iată de la ce a pornit întregul scandal: “Vezi-ți de familia ta!”
| Foto: cancan.ro

Carmen de la Sălciua, una dintre cele mai cunoscute artiste din România, a răbufnit după ce a văzut pe pagina emisiunii „La Măruță” un articol legat de ea.

Nu mai este niciun secret faptul că fosta soție a lui Culiță Sterp este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Carmen de la Sălciua are parte de un succes colosal pe plan muzical, fiind foarte apreciată de fani și pentru felul ei de a fi.

Vedeta este o persoană foarte credincioasă și a ținut mereu să-și vadă de viață. Nu a dat curs niciodată zvonurilor legate despre ea și a preferat să se refugieze în liniște, alături de familia ei. A ținut frâu scandalurilor în care a fost implicată de-a lungul vremii și nu a răspuns cu aceeași monedă celor care i-au făcut rău în viață.

De această dată, situația a luat o altfel de întorsătură. Cunoscuta interpretă a simțit nevoia să spună lucrurilor pe nume, după ce a văzut o postare pe Facebook care a deranjat-o. Era vorba despre un articol care circula pe pagina de Facebook a emisiunii lui Măruță, care a intrat și-n vizorul vedetei. Așa că, a avut câteva cuvinte de spus la adresa prezentatorului TV.

„Vezi-ți de familia ta…și lasă știrile cu mine și despre mine că nu ți-am călcat pragul și nici nu o voi face! Ai vrea ca de ai tăi să scrie toți bine, dar tu îi blamezi pe alții, nu? Să îți fie rușine!”, a scris Carmen de la Sălciua, pe internet, potrivit cancan.ro.

Comenteaza