Liviu Vârciu, ceartă de zile mari cu Florin Dumitrescu. Prezentatorul îl avertizează public: "Bine mă, ai vorbit pe la spatele meu"

Liviu Vârciu, ceartă de zile mari cu Florin Dumitrescu. Prezentatorul îl avertizează public: "Bine mă, ai vorbit pe la spatele meu"
| Foto: wowbiz.ro

Liviu Vârciu a comentat la adresa lui chef Florin Dumitrescu, din cauza emisiunii culinare, unde și el a fost prezent. 

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea sunt 3 dintre cei mai apreciați și îndrăgiți bucătari de la noi din țară. Aceștia îi țin mereu pe telespectatori cu sufletele la gură, atunci când în fața lor sunt preparatele concurenților pe care trebuie să le jurizeze.

Ei bine, însă, rolurile s-au inversat în cea mai recentă ediție a emisiunii culinare, așa că cel ce a jurizat farfuriile celor 3 chefi a fost chiar Liviu Vârciu, care a degustat fiecare preparat realizat de aceștia. Totuși, în timpul difuzării emisiunii pe TV, prezentatorul TV a observat ce a spus Florin Dumitrescu despre el, atunci când a aflat că Liviu Vârciu este cel care va juriza farfuriile.

"Bine mă Florine, ouă ochiuri îmi trebuiau mie? Eu nu am mațe fine, cum ai tu, sau... că nu înțeleg. Acum am văzut eu ce ai vorbit pe la spatele meu, eu care te-am iubit și care te-am respectat ca bucătar, că chef... Așa Florine? Am făcut gropiță, ia uite, Florin Dumitrescu! Sorin, te iubesc! Scărlătescu, viața mea.", a spus Liviu Vârciu, pe InstaStory, în timpul difuzării emisiunii culinare, potrivit wowbiz.ro.

 
 

 

 

Comenteaza