Prezentator celebru care i-a făcut avansuri Gabrielei Cristea. Dezvăluiri bombă făcute în direct

Prezentator celebru care i-a făcut avansuri Gabrielei Cristea. Dezvăluiri bombă făcute în direct
| Foto: cancan

Gabriela Cristea a fost tot timpul sinceră și asumată. De curând, vedeta a povestit despre momentul în care un celebru prezentator TV i-a făcut avansuri.

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță la rubrica sosurilor picante ”Spui tot sau îți ia gura foc”, Tavi Clonda a scos la iveală detalii interesante despre trecutul amoros al Gabrielei Cristea. Printre altele, artistul a cedat sosurilor prea condimentate și i-a scăpat numele unui bărbat celebru care i-ar fi făcut avansuri soției sale.

La întrebarea”Care bărbați din România, sport, politic sau afaceri știi sigur că i-au făcut avansuri Gabrielei Cristea”, Tavi Clonda a răspuns, zice el, la nimereală, întâmplarea a făcut ca numele lui Mircea Radu să-i vină în minte fix la auzul acestei întrebări. Se pare că soția lui Tavi Clonda ar fi fost curtată în tinerețe de Mircea Radu.

Vrând să evite iuțeala sosurilor, cântărețul a scăpat ”porumbelul”: „Nu știu, Cătălin, nu știu. Nu știu sigur. Mircea Radu. Iartă-mă, Mircea, habar nu am. Despre care bărbați din România, sport, politic sau afaceri știi sigur că i-au făcut avansuri Gabrielei Cristea. L-am văzut pe Facebook și mi-a venit în cap”, a spus Tavi Clonda.

„Încăpățânată, uneori rece, impulsivă și la plus iubitoare, profesionistă, frumoasă. Spune trei defecte și trei calități ale soției tale, Gabriela Cristea. Uneori e foarte rece, eu am nevoie de multă căldură, am un suflet mare și trebuie să intre multă căldură”, a spus Tavi Clonda, potrivit cancan.ro.

Comenteaza