Drama neștiută a lui Ernest Francisc! Prezentatorul și-a dorit un lucru de la tatăl lui, înainte să moară

Drama neștiută a lui Ernest Francisc! Prezentatorul și-a dorit un lucru de la tatăl lui, înainte să moară
| Foto: stirilekanald.ro

În cea mai recentă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ernest Francisc a fost invitat și a răspuns la o serie de întrebări personale.

Prezentatorul de la Kanal D a avut dintotdeauna o prezență statornică și puternică pe micile ecrane ale telespectatorilor, dar puțină lume știe că acesta avea o dorință încă din adolescență.

Tatăl lui s-a stins din viață în urma unui infarct, după ce se pusese în pat să se odihnească, la doar 59 de ani, în anul 2004. Pe atunci, Ernest avea doar 23 de ani și a regretat că nu a apucat să petreacă mai mult timp cu tatăl lui.

„Ce ai fi vrut să-i spui tatei înainte de culcare?”, este întrebarea cu numărul 12, adresată de Denise Rifai.

„Că-l iubesc. Nu știu ce s-a întâmplat în relația dintre mine și tata, pentru că a fost o relație foarte ok până în punctul în care am devenit adolescent.

În punctul în care am devenit adolescent a devenit o relație mai rece, mai protocolară, nu neapărat din cauza mea că nu mi-aș fi dorit eu o deschidere vizavi de el.

Am stat de multe ori și m-am gândit de ce tata s-a comportat așa pentru că, în copilărie, era acolo tot timpul, îmi povestea tot felul de lucruri”, a declarat Ernest, potrivit stirilekanald.ro.

 

 

Comenteaza