Scandal în direct?! Iulia Vântur, deranjată de întrebările pe care Teo Trandafir i le-a adresat: „Aoleu ce facem aici?”

Scandal în direct?! Iulia Vântur, deranjată de întrebările pe care Teo Trandafir i le-a adresat: „Aoleu ce facem aici?”
| Foto: ciao.ro

Iulia Vântur a fost deranjată de întrebările pe care Teo Trandafir i le-a adresat în noua emisiune de la Kanal D 2.

În ultimele săptămâni au apărut în presă foarte multe zvonuri cu privire la o posibilă despărţire între Iulia Vântur şi Salman Khan. Blondina a vorbit despre aceste speculaţii pe care le-a infirmat în stilul caracterist: extrem de discret. Iubita actorului indian nu a dorit să facă prea multe declaraţii despre viaţa ei intimă, pentru că, spune ea, vrea să îşi trăiască povestea de dragoste departe de ochii oamenilor, potrivit ciao.ro.

În cadrul interviului, Teo Trandafir a întrebat-o direct pe Iulia Vântur de ce evită să dea detalii despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul indian.

Iulia Vântur: Am mai spus asta de nenumărate ori, dar se pare că nimeni nu mă ascultă. Aici, în India, oamenii nu sunt foarte… își doresc să țină lucrurile private despre ei înșiși. Există culturi și culturi. În cultura indiană, mai ales generația de dinainte, și-a dorit să păstreze tot ce e personal dincolo de reflectoare

Teo Trandafir: Eu cu ochiul meu de babă, m-am uitat la filmulețele respective, și nu a părut că aveți o chimie, păreai că faci parte din stafful lui

Iulia Vântur: Draga mea, acum sincer, eu consider că relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, trebuie trăite în interiorul casei tale. Poate m-am maturizat și eu, consider că nu trebuie să expunem asta public

Teo Trandafir: Păi eu dacă aș fi într-o relație cu Salman Khan…

Iulia Vântur: Dar nu ești, eu sunt. Am luat o decizie și îmi doresc să fie respectată, nu înțeleg de ce mai vorbim după ani de zile despre acest subiect.

Teo Trandafir: Pentru că nu mă înțeleg, nu mă duce capul.

Iulia Vântur: Ne-ați văzut peste tot, în România, India. Acum că n-ai văzut o căldură și nu știu ce, acum să fim serioși. Eu nu sunt aici să infirm anumite informații apărute în presă. Viața mea e viața mea și n-o trăiesc în presă.

Teo Trandafir: Nu te acuză nimeni de nimic, mie mi s-ar părea mega mândrie, din toată lumea asta, din miliarde de femei, unul dintre cei mai doriți bărbați din lumea asta m-a dorit pe mine.

Iulia Vântur: Femeile în general se spune că aleg bărbații, poate eu am ales pe altcineva.

Teo Trandafir: Cum adică ai ales pe altcineva? Ești văzută cu el.

Iulia Vântur: Aoleu, Teo, ce facem aici? Ilinca a înțeles foarte bine ce am spus. Poate femeia a fost cea care a ales bărbatul. Nu am venit la emisiune pentru a confirma anumite zvonuri.

Comenteaza