Iulia Vântur spune tot adevărul! Ce s-a întâmplat în momentul în care a ales să plece definitiv: „A avut obiecții, a încercat să mă oprească...”

Iulia Vântur spune tot adevărul! Ce s-a întâmplat în momentul în care a ales să plece definitiv: „A avut obiecții, a încercat să mă oprească...”

Iulia Vântur a vorbit despre decizia de a se muta în India în urmă cu mai bine de un deceniu.

Iulia Vântur a plecat din țara natală în anul 2012, atunci când a ales calea grea în locul confortului pe care îl avea acasă, totul pentru a fi alături de bărbatul de care se îndrăgostise, actorul de la Bollywood- Salamn Khan.

Dacă la vremea respectivă era măcinată de sentimente de frică, necunoscut și disconfort, astăzi este fericită că a făcut pasul de a ieși din zona de confort și de a merge într-o lume cu totul nouă și necunoscută.

În cadrul unui interviu, Iulia Vântur a vorbit despre ceea ce a simțit în momentele de cumpănă, când se afla între decizia rațională de a rămâne în țară și între decizia inimii, de a lăsa totul în urmă și de a începe o nouă viață în India.

În final, sufletul a avut câștig de cauză, iar alegerea a fost făcută cu inima deschisă. Marea schimbare a venit la pachet cu o mulțime de provocări, incertitudini și semne de întrebare.

Iulia Vântur a reușit să-și facă un nume în industria muzicală și actoricească din India. În prezent, prezentatoarea TV este de părere că a făcut cea mai bună alegere în momentul în care a decis să se mute, fiind convinsă de faptul că altfel nu ar fi reușit să ajungă la maturitatea emoțională pe care o are astăzi, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza