Iulia Vântur a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Salman Khan. S-a aflat adevărul

Iulia Vântur a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Salman Khan. S-a aflat adevărul
| Foto: cancan.ro

Deși discretă din fire cu privire la viața ei amoroasă, Iulia Vântur a făcut declarații noi despre relația sa cu Salman Khan.

A sta mereu în umbra unui superstar, poate fi o provocare. De această provocare s-a lovit și Iulia Vântur, după cum a declarat aceasta într-un interviu acordat pentru City Times:

,,Salman este precum o stea strălucitoare. El este scutul meu. Sunt mândră de el, dar uneori este o provocare să strălucești și tu, în timp ce ești înconjurată de o aură atât de mare, precum o are el”, a spus ea într-un interviu acordat City Times în timpul unei vizite în Dubai.

Iulia a spus că a fi alături de Salman este atât motivațional, cât și inspirațional, deoarece el stabilește standarde exemplare de etică a muncii:

,,El trăiește pentru munca sa, cufundându-se pe deplin nu numai în propriul rol, ci și în întreaga echipă și întreg procesul”, a adăugat ea,

Fostul model devenit prezentator TV nu a pus niciodată piciorul în India, cu atât mai puțin în strălucitorul Bollywood din Mumbai, până în 2014. De la sosirea ei, ea și-a asigurat roluri în filme și a încercat să își clădească un viitor acolo, pentru a fi mai aproape de Salman Khan. Mai mult decât atât, ea numește Dubaiul a doua ei casă, după ce tocmai a primit viza de aur din Emiratele Arabe Unite și și-a cumpărat prima ei casă de peste ocean, potrivit cancan.ro.

Comenteaza