Iulia Vântur, reacţie acidă după „cearta” în direct cu Teo Trandafir: „Era o persoană care îmi plăcea foarte mult și pe care o admiram”

Iulia Vântur, reacţie acidă după „cearta” în direct cu Teo Trandafir: „Era o persoană care îmi plăcea foarte mult și pe care o admiram”

Iulia Vântur a avut o primă reacţie, după ce săptămâna trecută a oferit un interviu care nu a decurs cel mai bine, în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir de la Kanal D 2.

Iulia Vântur a fost extrem de supărată după apariţia în emisiunea Follow us. Teo Trandafir i-a pus mai multe întrebări actriţei despre viaţa personală, iar acest lucru a făcut-o să răbufnească.

Într-un live pe pagina sa de Instagram, vedeta a explicat foarte clar că nu îşi mai doreşte să dea explicaţii despre viaţa personală, ci îşi doreşte să vorbească despre activitatea profesională.

„Am fost invitată la o emisiune și am fost dezamăgită să constat că nu îmi e respectat dreptul de a spune cât și dacă vreau să spun mai multe despre viața mea personală. În fine, a fost o experiență, dar de acum înainte aș vrea să spun foarte clar celor care vor să mă mai invite în alte emisiuni în România, cu atât mai mult cu cât sunt româncă, cu atât mai mult cu cât am muncit în România atâția ani de zile, aș aprecia foarte mult dacă ați arăta ceva interes pentru viața mea profesională, pentru ceea ce fac eu, pentru că sunt în spațiul public datorită vieții mele profesionale, în primul rând.

Așa am și apărut în peisajul acesta al showbizului, făcând lucruri în domeniu, muncind în domeniu, motiv pentru care cred că ar trebui să acordăm mai mult interes și respect pentru viața profesională, mai puțin pentru cea personală. Cea personală, așa cum spuneam, trebuie să fie la alegerea mea, cât vreau să vorbesc despre viața mea personală. Dacă eu am decis că nu vreau să vorbesc mai mult decât am trasat o linie deja, atunci cred că ar trebui să fie respectată această decizie și aș fi profund recunoscătoare dacă s-ar respecta. Cam asta am avut de spus despre acest interviu”, a mărturisit Iulia Vântur.

Iulia Vântur nu s-a ferit să spună câteva lucruri şi despre Teo Trandafir. Blondina a mărturisit că nu se aştepta să fie tratată astfel de o persoană pe care o cunoştea de mulţi ani şi pe care o admira.

„Era o persoană care îmi plăcea foarte mult și pe care o admiram. Probabil că a fost un moment în care nu s-au înțeles lucrurile cum trebuie, dar dacă vă mai doriți vreodată să mă invitați în emisiuni, dacă mai doriți vreodată să am diverse intervenții în emisiuni TV, vă rog să o faceți în primul rând pentru motive profesionale și apoi personale.

Dacă vedeți că nu îmi doresc să vorbesc despre anumite lucruri, atunci vă rog să îmi respectați decizia. Așa mi se pare corect. În momentul în care sunt în emisiuni TV și mă simt confortabil și că nu sunt împinsă să spun lucruri pentru a crea titluri, atunci simt eu să vorbesc, să fiu liberă, să nu ascund absolut nimic, să nu ascund realitatea așa cum e“, a mai dezvăluit ea, potrivit ciao.ro.

Comenteaza