Salman Khan, mai sincer ca niciodată! Actorul indian a recunoscut de ce nu s-a căsătorit cu Iulia Vântur: „Nu a avut…”

Salman Khan, mai sincer ca niciodată! Actorul indian a recunoscut de ce nu s-a căsătorit cu Iulia Vântur: „Nu a avut…”

Celebrul actor de la Bollywood nu s-a mai ascuns și a vorbit deschis despre relația sa cu Iulia Vântur, dezvăluind și de ce nu s-a căsătorit cu ea până acum.

Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu de peste 10 ani, iar relația lor a fost extrem de mediatizată de-a lungul timpului. Atât fanii actorului indian, cât și cei care o urmăresc pe frumoasa fostă prezentatoare din România, și-au dorit întotdeauna să afle când se vor căsători, pas pe care cei doi nu l-au făcut nici până în ziua de azi.

„În primul caz, căsătoria nu a avut loc. Când am spus da, cineva a spus nu. Când cineva a spus da, eu am spus nu. Acum există un "nu" din ambele părți. Când ambele părți vor spune "da", căsătoria va avea loc. Încă mai este timp. Am 57 de ani. Vreau să fie prima și ultima (...)

Niciuna dintre ele nu a avut vreo vină. Este doar vina mea. Probabil a fost un fel de teamă în mintea lor că s-ar putea să nu fiu în stare să le ofer fericire în viață. Sunt sigur că sunt cu toate fericite oriunde s-ar afla", a spus Salman Khan, potrivit stirileprtov.ro.

Comenteaza