Costi Ioniță a dat-o de gol pe Iulia Vântur. Ce se întâmplă, de fapt, cu vedeta în India: „Românii habar nu au”

Costi Ioniță a dat-o de gol pe Iulia Vântur. Ce se întâmplă, de fapt, cu vedeta în India: „Românii habar nu au”

Costi Ioniță a făcut declarații interesante despre Iulia Vântur și cariera pe care aceasta și-a făcut-o în India.

În vârstă de 46 de ani, Costi Ioniță a trecut granițele țării și a ajuns cunoscut la nivel internațional ca artist, compozitor și producător muzical. A lansat melodii alături de mulți artiști cunoscuți, a compus pentru starurile din muzică, iar acum anunță și o colaborare cu Iulia Vântur.

Artistul a dat-o de gol pe vedetă și a dezvăluit cât de cunoscută e Iulia Vântur în India. E cântăreață acolo, dar are și succes pe plan personal, ea e iubita lui Salman Khan, celebrul star de la Bollywood. „Cu Iulia sunt foarte bun prieten.

Este o fată extraordinară, un artist foarte cunoscut în India. Românii habar nu au despre cât de tare este ea acolo, este foarte iubită, da, o să gândim la un proiect foarte frumos, în colaborare cu ceva artiști din Middle East și cu ea. Merită! Este extraordinară și vă reprezintă și ea cu succes, este o româncă extraordinară”, a spus Costi Ioniță despre Iulia Vântur.

Cei doi s-au revăzut de-a lungul timpului la multe evenimente în străinătate, în Dubai au și dansat împreună.

Iulia Vântur, în vârstă de 43 de ani, renunțat la viața din România, pentru a trăi în India, alături de iubitul ei, Salman Khan. Fosta prezentatoare TV nu regretă decizia luată, mai ales că a învățat foarte multe lucruri. Ea povestește acum că hotărârea pe care a luat-o în urmă cu 12 ani a fost una foarte bună, potrivit libertatea.ro.

Comenteaza