Ce spun părinții Iuliei Vântur despre faptul că vedeta nu s-a măritat: “Au înțeles că e important“

Ce spun părinții Iuliei Vântur despre faptul că vedeta nu s-a măritat: “Au înțeles că e important“
| Foto: stirileprotv.ro

Iulia Vântur a vorbit deschis despre o eventuală căsătorie cu partenerul său alături de care se află într-o relație de 10 ani.

Iulia Vântur a șocat România când a anunțat că va renunța la cariera construită în televiziune pentru a se stabili în India, la partenerul său. A fost momentul în care, potrivit spuselor sale, a decis să facă din viața personală o prioritate. Așa se face că l-a urmat peste hotare pe bărbatul alături de care este și în prezent.

Fără îndoială, pentru fosta prezentatoare de la Pro TV lucrurile nu au decurs deloc ușor. În România, înainte de a activa în mass-media, Iulia Vântur a fost model. S-a bucurat de multă atenție din partea fanilor, însă odată cu mutatul în India, s-a lovit de numeroase prejudecăți.

Iulia Vântur a recunoscut, în urmă cu mai mult timp, că și-ar fi dorit să rămână în umbră și să nu aibă parte de multă expunere în India, din cauza prejudecăților născute pe fondul relației sale cu Salman Khan. Străinii au privit-o pe româncă drept o fată simplă care voia să fure giuvaierul națiunii.

Așadar, viața profesională a Iuliei Vântur pare să fie stabilă. Fosta prezentatoare TV este acum actriță în India, dar și cântăreață, marcând deseori apariții virale pe scene. În contextul dat, mulți s-au întrebat ce se întâmplă cu viața personală a vedetei. Va trece împreună cu partenerul său la următorul pas?

Iulia Vântur și Salman Khan au explicat deseori în spațiul public că nu se grăbesc să se căsătorească. Nu exclud ideea, însă momentul nu simt să facă acest pas. Se pare că cele două vedete se simt foarte bine așa cum sunt acum. Nu exclud nici măcar ideea de a avea un copil împreună, potrvit playtech.ro.

Pentru Salman Khan, mariajul nu a fost deloc obligatoriu. Pentru părinții Iuliei Vântur, crescuți în cultura românească, lucrurile au stat probabil un pic diferit. Totuși, actrița a mărturisit și care este atitudinea prezentă a părinților săi față de ideea de mariaj, după peste 10 ani de relație.

„Părinții mei au înțeles că e important să fiu fericită, nu măritată!”, a declarat iubita actorului indian Salman Khan

Comenteaza