Iulia Vântur și Salman Khan, împreună la nunta celui mai bogat om din India. Cum s-au afișat cei doi

Iulia Vântur și Salman Khan, împreună la nunta celui mai bogat om din India. Cum s-au afișat cei doi
| Foto: cancan.ro

Iulia Vântur și Salman Khan au fost văzuți împreună la una dintre cele mai importante nunți ale lumii.

Începând de vineri până duminică (12-14 iulie 2024) a avut loc nunta anului 2024, în India. Anant Ambani, fiul cel mic al celui mai bogat om din Asia – Mukesh Ambani, s-a căsătorit cu Radhika Merchart, fiica magnaților din industria farmaceutică Viren și Shaila Merchant.

De la petrecerea excentrică nu avea cum să lipsească actorul Salman Kahn. Acesta a venit însoțit de iubita lui, Iulia Vântur. Cei doi și-au făcut apariția discret, însă – în timpul petrecerii – cei doi nu s-au mai ferit și și-au dat frâu liber sentimentelor.

Deși relația de iubire dintre Iulia Vântur și actorul Salman Khan a fost în repetate rânduri subiectul principal al tabloidelor din România și nu numai, se pare că acum cei doi și-au dorit să demonteze toate speculațiile.

La scurt timp după începerea petrecerii, Iulia Vântul și Salman Khan și-au făcut apariția. Deși au venit împreună la nunta anului, cei doi iubiți au pășit separat pe covorul roșu, acolo unde au fost fotografiați – timp de câteva minute – de jurnaliștii prezenți la eveniment.

Alegând să poarte un costum tradițional indian, în nuanțe de bej, auriu și crem, Iulia Vântur a reușit să atragă toate privirile din jur. La fel ca iubita lui, Salman Khan a pășit mândru pe covorul roșu de la eveniment, potrivit cancan.ro.

Comenteaza