Cum a reacționat Iulia Vântur după ce Salman Khan a fost prins alături de o altă femeie? Întâlnirea a stârnit controverse în India

Cum a reacționat Iulia Vântur după ce Salman Khan a fost prins alături de o altă femeie? Întâlnirea a stârnit controverse în India
| Foto: libertatea.ro

Iulia Vântur nu s-a mai putut abține și a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce Salman Khan a fost surprins alături de o altă femeie.  

Cum a reacționat vedeta după ce l-a văzut pe Salman Khan în compania unei alte femei. Fosta prezentatoare din România a clarificat întreaga situație. Cine este femeia cu care s-a pozat actorul de la Bollywood?

În ultima perioadă, toată lumea a fost cu ochii pe relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur, existând chiar zvonuri că cei doi s-ar fi despărțit. Chiar atunci când lucrurile păreau să revină la normal, fanii celor doi au rămas din nou cu gurile căscate.

Actorul de la Bollywood a fost surprins pe coperta unei reviste împreună cu o altă femeie, nicidecum cu cea care îi este iubită de mai bine de un deceniu.

După ce imaginea a ajuns pe rețelele de socializare, toată lumea s-a întrebat cine este bruneta de lângă Salman Khan. Internauții s-au lămurit la scurt timp, mai ales datorită mesajului care însoțea fotografia. Mai exact, bruneta este nimeni alta decât Alizeh, nepoata actorului de la Bollywood. Aceasta îi calcă pe urme lui Salman Khan, având deja o carieră de succes în lumea cinematografiei.

După ce a văzut fotografia cu Salman Khan și nepoata sa, Iulia Vântur a reacționat rapid. Românca a repostat pe rețelele de socializare imaginea cu pricina, acolo unde a etichetat-o pe Alizeh, adăugând chiar și o inimioară. În acest fel, fosta prezentatoare TV le-a demonstrat fanilor ei cât de apropiată este de nepoata partenerului ei de viață, potrivit cancan.ro.

Comenteaza