Scandal de proporții între Cătălin Zmărăndescu și TJ Miles la Survivor România: „Calci pe cadavre. Ești frustrat!”

Scandal de proporții între Cătălin Zmărăndescu și TJ Miles la Survivor România: „Calci pe cadavre. Ești frustrat!”
| Foto: fanatik.ro

Cătălin Zmărăndescu și TJ Miles s-au certat în cadrul competiției Survivor România.

Cătălin Zmărăndescu și TJ Miles de la Survivor România au avut un schimb dur de replici în cadrul consiliului de nominalizări din tabăra Faimoșilor. Luptătorul i-a adus critici care l-au lăsat mască pe tiktoker, spunându-i, printre altele, că nu are scrupule și că e frustrat.

Totul a pornit de la decizia lui TJ de a-l trimite pe Zmără în exil, alături de Doru Răduță de la Războinici. Cătălin a avut un discurs în care i-a pus la zid pe colegii săi. S-a luat în special pe influencer.

La un moment dat, a aruncat niște pietre pe jos, arătându-le Faimoșilor că în exil a stat pe o stâncă și nu are de unde să își facă rost de mâncare. Sportivul a mai spus că a primit mai multe nuci de cocos de la cei din echipa albastră decât de la ai lui, bătându-le obrazul și pentru faptul că mâncarea de la Faimoși a întârziat.

„Pe o stâncă stăm. Ca să vedeți și voi, și tu, unde m-ai trimis. Se pare că ăla pe care-l crezi dușman e mai aproape de ăla pe care-l crezi prieten”, a spus Cătălin Zmărăndescu la consiliu.

„Cine ești tu să mă trimiți pe mine acolo? Ești un om care calcă pe cadavre. Ești un tip prea frustrat”, i-a spus Zmără lui TJ Miles, în cadrul show-ului de la PRO TV.

„Cine ești tu, bro? N-am auzit niciodată de tine”

„Îmi pare rău. Nu e nimic de făcut. Nu a fost intenție rea să îi trimitem mâncarea târziu. 

În ultimii trei ani de când sunt în România, am făcut mai mult bine decât ai făcut în viața ta. Cine ești tu, bro? N-am auzit niciodată de tine”, i-a replicat TJ Miles.

Zmărăndescu a mai adăugat faptul că el este destul de cunoscut în țară și că pentru el s-a cântat imnul României, spre deosebire de TJ, despre care a spus că nu a auzit nimeni până la acest concurs. TJ a insistat pe faptul că, pentru el, numele Zmărăndescu nu reprezintă absolut nimic, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza