S-a încheiat finala sezonului opt. Cine a câștigat Chefi la Cuțite?

S-a încheiat finala sezonului opt. Cine a câștigat Chefi la Cuțite?

Ionuț Belei din echipa lui chef Sorin Bontea a câștigat a 8-a ediție a show-ului culinar de la Antena 1.

S-a încheiat finala sezonului opt. Cine a câștigat Chefi la Cuțite?

Roxana Blenche, Ionuț Belei și Maria Șandru au fost cei care au reușit să ajungă până în finala competiției. Doar trei concurenți au reușit să se califice în marea finală și s-au luptat pentru premiul de 30.000 de euro și titlul de cel mai bun bucătar din România. 

Cine este Ionuț Belei? 

Deși are o diplomă de electrician, Ionuț Belei a ales bucătăria din întâmplare în urmă cu 7 ani, iar mai apoi a ajuns să lucreze inclusiv cu chefi cu stele Michelin. El a povestit cum a plecat în construcții în străinătate, iar când a ajuns acolo unde trebuia să doarmă nu avea pat și totul era vraiște. Așadar l-a luat plânsul și a vrut să se întoarcă acasă. A lucrat ca ospătar și „spălător” de vase într-un restaurant din Germania, unde până la începerea competiției Chefi la Cuțite a fost bucătar. Acuma Ionuț s-a întors în România pentru a-și face un viitor „în țară”. 

Fiind impresionat de Ionuț Belei, Chef Sorin Bontea i-a oferit acestuia cuțitul de aur care l-a trimis direct în echipe. Bontea nu s-a înșelat, deoarece Ionuț Belei este câștigătorul sezonului 8 al emisiunii ”Chefi la cuțite”.

 

Comenteaza