Sorin Bontea revine în juriul Chefi la Cuțite? Ce se întâmplă cu chefii Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Sorin Bontea revine în juriul Chefi la Cuțite? Ce se întâmplă cu chefii Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Sezonul 12 Chefi la Cuțite a fost ultimul cu chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu în postura de jurați.

Până în prezent, producătoarea Mona Segall nu a anunțat noi jurați pentru sezonul 13, care trebuia deja să fie pregătit pentru filmări. Și dacă chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au încheiat clar socotelile cu trustul Intact, schimbându-și chiar și pozele de la rețelele de socializare care făceau legătura cu Chefi la Cuțite, nu același lucru este valabil pentru chef Sorin Bontea.

Coperta de la pagina de facebook a acestuia este în continuare o fotografie cu el și ceilalți doi colegi la Chefi la Cuțite, semn că s-ar putea să-l vedem și în noul sezon. Până atunci, acesta se delectează cu treburi casnice, vacanțe în deltă și campanii de publicitate pentru diverse brand-uri.

Sorin Bontea obişnuieşte să împărtăşească cu cei care îl urmăresc diferite trucuri care îi pot ajuta în bucătărie. Recent, le-a arătat internauților cum să prepare o delicioasă supă de dovleac.

În timp ce unii au fost interesaţi de explicaţiile chef-ului, alţii şi-au exprimat nemulţumirea în ceea ce îl priveşte. În videoclipul respectiv, juratul de la Chefi la cuţite a făcut reclamă la o firmă de produse electrocasnice. Iar acest lucru se pare că i-a deranjat pe fani, potrivit ciao.ro.

Comenteaza