Războiul „Chefi la cuțite” nu se oprește aici! Cristina, soția lui Florin Dumitrescu, a fost dată în judecată de Antena 1

Războiul „Chefi la cuțite” nu se oprește aici! Cristina, soția lui Florin Dumitrescu, a fost dată în judecată de Antena 1
| Foto: ciao.ro

Şefii Antenei 1 au dat-o în judecată pe soţia lui Florin Dumitrescu, fostul jurat al emisiunii „Chefi la Cuțite”.

Antena 1 a deschis mai multe procese împotriva lui Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, însă de această dată au inclus-o şi pe Cristina Dumitrescu. Potrivit datelor de pe Portalul Instanțelor de Judecată, obiectul dosarului reprezintă „pretenții”.

Într-un filmuleţ publicat pe reţelele de socializare în urmă cu doar câteva săptămâni, Florin Dumitrescu a lansat mai multe acuzaţii, dar în acelaşi timp a precizat că nu poate da foarte multe detalii pentru că se află în continuare într-un proces cu fostul loc de muncă.

”Confidențialitatea pe care eu am semnat-o în acest contract mă împiedică să vorbesc cu libertate și cu ușurință și să spun cum stau lucrurile, de fapt. N-am voie să fac asta… Bun, nu pot nici să reacționez public la bățul băgat prin gard. Dar începe să deranjeze un pic și de aia zic: Dumnezeu e sus și vede! Și tot răul pe care îl fac unii oameni, rău gratuit, din simplă răzbunare, la un moment dat se va întoarce împotriva lor. Nu le doresc asta, să nu mă înțelegeți greșit… Dar așa e viața, e karma. Răul făcut se va întoarce”, a spus bucătarul.

Iniţial, fostul jurat de la Chefi la cuţite a publicat un scurt mesaj pe pagina sa de Instagram, iar ulterior a revenit cu mai multe precizări. Acesta a explicat că îl deranjează foarte tare informaţiile false care apar în mediul online despre el şi familia sa, potrivit ciao.ro.

Comenteaza