Florin Dumitrescu, revenire spectaculoasă! Ce anunț important a făcut fostul jurat de la Chefi la Cuțite: „Gata, m-am întors”

Florin Dumitrescu, revenire spectaculoasă! Ce anunț important a făcut fostul jurat de la Chefi la Cuțite: „Gata, m-am întors”
| Foto: cancan

Florin Dumitrescu (36 de ani) fostul jurat al emisiunii Chefi la Cuțite de la Antena 1, a făcut un anunț neașteptat, de curând.

Florin Dumitrescu s-a întors la treabă! Noul an a venit cu vești frumoase pentru prietenii virtuali, iar fostul jurat de la Antena 1 nu i-a mai ținut pe jar. Pe rețelele de socializare, vedeta a postat o fotografie, dar și un mesaj prin care își anunță revenirea. A primit o multitudine de mesaje din partea utilizatorilor, după ce au auzit vestea cea mare.

În cadrul unui podcast, Florin Dumitrescu a vorbit despre pâinea albă, despre care a spus că este precum un inamic pentru sănătate. Substanțele prezente în aluat ar putea fi nocive pentru organism. Acesta a reprezentat un motiv pentru care a ales să elimine acest produs din alimentație. Despre modul în care se pregătește pâinea albă a aflat de la un prieten apropiat. În aluat se integra un lichid care acționase precum acidul, atunci când a picurat pe beton. Fostul jurat de la Chefi la Cuțite a ales să renunțe la pâine.

„Dacă vrei, te fac să nu mai mănânci pâine în viața ta. Un prieten mi-a povestit că își făcuse brutărie, o avea deschisă de foarte mult timp. La un moment dat, i-a curs bidonul de afânător, era un ingredient lichid pe care-l băga în aluatul de pâine și i-a făcut gaură în beton. Ăla a căzut ca picătura chinezească, peste noapte i-a făcut gaură în beton, de 12 centimetri.

Asta se întâmplă de fapt cu ce mâncăm noi. De asta, atunci când cumperi pâinea trebuie să știi ce cumperi. Că dacă o cumperi pe cea mai ieftină, clar va fi așa. Eu de asta mănânc lipie, faină cu apă”, a declarat fostul jurat, în cadrul podcastului moderat de George Buhnici, potrivit cancan.ro.

Comenteaza