Chiar dacă în emisiune se înțeleg bine, între Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea există o dușmănie ascunsă. Care e cauza: „Îmi doresc ...”

Chiar dacă în emisiune se înțeleg bine, între Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea există o dușmănie ascunsă. Care e cauza: „Îmi doresc ...”

Rivalitatea dintre chefi este deja cunoscută de cei care urmăresc emisiunea încă de la primele sezoane, însă ea uneori merge și dincolo de camerele de filmare.

Sezonul trecut, norocul nu a fost de partea lui Cătălin Scărlătescu, cu toate că a avut cel mai bun concurent în marea finală. Tot Sorin Bontea a mai adăugat în palmares încă o victorie. La fel cum s-a întâmplat şi în 2021.

Astfel, a făcut o promisiune şi a declarat că doreşte să îi pună piedică rivalului său pentru a-i opri şirul de reuşite.

„Sezonul trecut nu prea mi-a surâs norocul. Așa că acum, simt că e momentul să-mi iau revanșa. Ultimele două sezoane au fost ale lui Bontea, dar cineva trebuie să-l oprească și-mi doresc mai mult ca oricând să fiu eu cel care-i va pune piedică în această nouă întrecere spectaculoasă“, a anunțat Cătălin Scărlătescu.

De cealaltă parte, Sorin Bontea speră că şi de această dată să îşi aleagă cei mai buni oameni, iar numele câştigătorului să fie tot din echipa lui.

„Cum ar fi să câștig și sezonul acesta?! Nimic imposibil, mi-ar plăcea! Abia aștept să întâlnesc noii concurenți și să-mi alcătuiesc o echipă imbatabilă, pentru că de-aici pornește totul: dacă am alături de mine oamenii potriviți, nimic nu-mi stă în cale“, a declarat el, potrivit cancan.ro

 

Comenteaza