Cine e câștigătorul Chefi la cuțite 2023?! Nimeni nu se aștepta să câștige

Cine e câștigătorul Chefi la cuțite 2023?! Nimeni nu se aștepta să câștige
| Foto: ciao.ro.

Se pare că și în acest an un membru al echipei lui Sorin Bontea este marele câștigător al premiului în valoare de 30.000 de euro.

Deși finala emisiunii Chefi la cuțite 2023 este programată să se difuzeze peste câteva luni, s-a aflat cine a câștigat marele premiu al concursului culinar.

Nina Hariton, concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea, ar fi câștigătoarea Chefi la cuțite, sezonul 11, potrivit paginii de Instagram Viperele Vesele, scrie Gândul.ro.

Nina Hariton a venit tocmai de la Paris pentru a lua parte la Chefi la cuțite 2023 și a reușit să primească trei cuțite de aur din parte chefilor.

Câștigătoarea sezonului 11 a primit cu bucurie cuțitul de la chef Bontea și i-a promis că va ajunge chiar în finală.

„Numele meu este Nistor Stelian, sunt din Sibiu și sunt bucătar. Lucrez în bucătărie de la vârsta de 16-17 ani. Eu lucrez în Suedia iarna. La început mi-am găsit de lucru în Centrul Vechi din Sibiu, am început ca ucenic, apoi am cunoscut bucătari, am învățat meserie.

Acolo am cunoscut un om care căuta bucătari în Suedia. M-am hotărât să plec pentru 5 luni. Am muncit foarte mult. Munceam zi de zi de la zece la zece seara. Dar nu îmi pare rău”, a povestit concurentul show-ului culinar, potrivit ciao.ro.

Comenteaza