S-a aflat cine sunt noii jurați ai emisiunii „Chefi la cuțițe”. Cele patru nume sunt gata să înceapă un nou sezon incediar

S-a aflat cine sunt noii jurați ai emisiunii „Chefi la cuțițe”. Cele patru nume sunt gata să înceapă un nou sezon incediar
| Foto: spynews

Este oficial! Au fost aleși cei patru jurați care vor face show în următorul sezon la Chefi la cuțite.

Chef Richard Abou Zaki

Chef Richard Abou Zaki gătește încă de la vârsta de opt, pe când mama lui nu era acasă. De-a lungul carierei a lucrat în restaurante de lux din lume. Primul fiind, Michelin din Anglia, al doilea Modena din Italia, iar după mai bine de trei ani și-a deschis propriul său restaurant după ce a fost recompensat cu o stea Michelin, iar în prezent deține patru restaurante în Italia.

Chef Ștefan Popescu

Chef Ștefan Popescu și-a găsit pasiunea pentru gătit la o vârstă destul de înaintată, însă a ajuns rapid în topul celor mai apreciați chefi din România. În prezent, acesta oferă consultanță pentru tot ce înseamnă deschidere de restaurante sau săli de evenimente.

Chef Alexandru Sautner

Alexandru Sautner și-a deschis propriul restaurant în anul 1998, iar în anul 2003 pe cel de-al doilea și în anul 2005 a mai avut parte de o realizare, asta pentru că a făcut deschiderea celui de-al treilea restaurant.

Chef Orlando Zaharia

Chef Orlando Zaharia a fost bucătar pentru Președinția României și membru în echipa națională de bucătari și cofetari a României. Noul jurat a fost desemnat în 2010 Bucătarul de Aur al Bucureștiului și în 2019 a câștigat prima ediție Chef de România.

sursa info: spynews.ro.

Comenteaza