Un tiktoker demască ce aranjamente se fac la preselecțiile Chefi la Cuțite: „Preselecțiile sunt influențate de...”

Un tiktoker demască ce aranjamente se fac la preselecțiile Chefi la Cuțite: „Preselecțiile sunt influențate de...”
| Foto: cancan.ro

În urmă cu câteva zile, un creator de conținut de pe TikTok, a vorbit despre cum se fac preselecțiile la Chefi la Cuțite.

George, pe numele său real, este un bărbat care are nu mai puțin de 37.700 de urmăritori pe TikTok. El este cunoscut în mediul online pentru că își spune părerile despre orice și încearcă să explice lucruri pe care alții nu le-ar vedea. Din acest considerent, s-a și autointitulat „Cap Limpede”.

De această dată, „victima” TikTok-erului a fost faimoasa emisiune care reușește, de 11 sezoane, să capteze atenția publicului de pe micile ecrane.

„Cap Limpede” a dat mai multe exemple, jignitoare, de altfel, care să releve faptul că cei de la Chefi la cuțite aleg povești triste în locul talentului. Aceeași problemă a fost pusă, de mii de ori, și de alți internauți, cu privire la diverse emisiuni.

Acuzații de măsluire cu privire la emisiunile de tip reality apar mereu, fie pe ideea că producția șoptește în cască juraților, fie că cei care sunt concurenți vin ca actori plătiți și multe altele.

George nu a adus nimic nou, a spus doar o părere a unui om simplu, dar ideea sa a ajuns la mii de oameni care cred că acesta ar fi adevărul. În astfel de contexte, cei de la Antena 1 rămân tăcuți, potrivit cancan.ro.

Comenteaza