Jador, acuzații grave de aranjamente la Survivor All Stars de la Pro TV: „Păi noi suntem proști...?”

Jador, acuzații grave de aranjamente la Survivor All Stars de la Pro TV: „Păi noi suntem proști...?”
| Foto: cancan.ro

Jador a făcut va face o serie de acuzații grave cu privire la o serie de aranjamente la Survivor All Stars.

Jador și Jorge au revenit în centrul atenției, la Survivor All Stars. În noul episod care va rula la televizor, telespectatorii vor putea urmări o secvență în care artistul îi va aduce o serie de acuzații grave fostului lui coleg din echipa Faimoșilor. Spiritele se încing, din nou, în emisiunea de la Pro TV!

După ce a Faimoșii au pierdut o nouă probă de imunitate, Jador a lansat o serie de acuzații grave la adresa lui Jorge. Vizibil supărat, artistul va face acuzații legate de modul în care Jorge alege să își „joace cartea” în competiția din Republica Dominicană.

Mai exact, manelistul susține că fostului lui coleg din tabăra roșie (Faimoși), actualmente la albaștri (Războinici), își aranjează accidentările, dându-se lovit pentru a nu primi acceptul medicului de a participa la probele de imunitate.

Acest aspect l-a înfuriat pe Jador, iar artistul nu a mai ținut cont de camerele de filmat din jur. Cântărețul a relatat ceea ce Jorge mărturisise la un moment dat, amintind că o strategie similară a făcut și pe timpul când el făcea parte din echipa Faimoșilor. Jador susține că „schema” a făcut-o din nou, doar că în tabăra Războinicilor.

„Păi noi suntem proști?! Schemele astea le-a făcut și cu noi: ‘Eu trag în jos echipa, eu azi nu joc’. De ce?! Pentru că este joc de imunitate și, dacă pierd Războinicii, îl votează pe Jorge, nu?! A făcut strategia asta și când era în echipa noastră, ca să nu joace el și ca să câștigăm jocul de imunitate. Schema asta a făcut-o și azi, cu Războinicii”, a spus Jador, potrivit cancan.ro.

Comenteaza