Încă un Faimos, dat afară de la Survivor All Stars. Eroarea uriașă comisă de Pro TV

Încă un Faimos, dat afară de la Survivor All Stars. Eroarea uriașă comisă de Pro TV
| Foto: cancan

Încă o eliminare a fost făcută în emisiunea „Survivor All Stars”, iar de această dată un concurent din tabăra Faimoșilor pleacă acasă.

Spiritele la Survivor România sunt tot mai încinse, fapt ce naște adesea diverse tensiuni s-au strategii. Concurenții se regrupează, își gândesc modalitatea de joc și speră ca echipa lor să scape de eliminare. De această dată, Faimoșii au fost executați, căci au pierdut încă un membru, iar începând cu săptămâna viitoare vor rămâne în doar cinci oameni. Deși acest detaliu nu ar fi trebuit aflat, toată lumea o știe din cauza gafei făcute de cei de la Pro TV. Ce s-a întâmplat?

Așa cum spuneam, Faimoșii au pierdut o nouă probă de imunitate. Acest lucru înseamnă că echipa roșie va pierde încă un membru al tribului, urmând ca, de săptămâna viitoare, să rămână cu doar cinci concurenți, lucru care nu are cum să îi bucure prea tare. Aceștia au făcut strategiile greșit și au ajuns în ipostaza de a pierde încă un om.

Greșită a fost și strategia celor de la Pro TV, care au făcut o gafă uriașă. Mai exact, marți seară, abonații Voyo ar fi trebuit să urmărească episodul 35 din Survivor All Stars – cel al probei de imunitate -, însă pe platformă, surpriză mare, a apărut episodul 36. Astfel, mulți au fost cei care au aflat că Faimoșii pierduseră proba de imunitate, dar și că Ștefania Ștefan câștigase colanul de imunitate personală.

Acesta nu a fost singurul detaliu aflat de cei care au urmărit Survivor All Stars pe Voyo. Din cauza erorii comise de Pro TV, fanii concursului din Dominicană au aflat și care sunt cei doi concurenți nominalizați pentru eliminare. Ei bine, nu mai prelungim suspansul și spunem că prima care a intrat în cursa pentru a pleca acasă a fost Ana Maria Pal, potrivit cancan.ro.

Comenteaza