S-a aflat motivul despărțirii! Simona Halep, prima declarație oficială după divorțul de Toni Iuruc: „Îmi spuneam că sunt o proastă”

S-a aflat motivul despărțirii! Simona Halep, prima declarație oficială după divorțul de Toni Iuruc: „Îmi spuneam că sunt o proastă”

Simona Halep a decis să vorbească pentru prima dată oficial, după divorțul de Toni Iuruc.

Simona Halep a a oferit câteva sfaturi urmăritorilor, pe care îi îndeamnă ca, indiferent de situație, să nu se judece niciodată singuri.

„Sfatul meu pentru toată lumea este: nu vă judecați singuri! Dacă vă judecați, nu veți putea da randament maxim. Îmi spuneam mie însămi că nu sunt destul de bună, că pot pierde ușor cu aceste fete dacă joc așa”, a spus Simona Halep.

Mai mult, sportiva a spus și că era negativistă pe teren și, atunci când făcea greșeli ușoare, era extrem de dezamăgită.

„Credeam că joc prost și că nu contează dacă muncesc mult, pentru că tot nu voi obține ceea ce mi-am propus, adică titluri importante. Eram negativistă pe teren și îmi spuneam că sunt o proastă, atunci când făceam greșeli ușoare. Astfel de lucruri mă apăsau în acele momente. Așa că mi-am schimbat atitudinea. Și am devenit mult mai relaxată și mai tolerantă cu mine însămi”, a spus Simona Halep pentru platforma TopCourt.

Fanii se întreabă acum dacă sportiva și-a refăcut viața după divorțul de Toni Iuruc. Nu se știe exact care este statulul ei relațional. Mai mult, Simona este numai un zâmbet, după ce și-a făcut cea de-a doua operație estetică, potrivit ciao.ro.

Comenteaza