S-a aflat devărul despre RELAȚIA dintre Zanni și Emil Rengle. Legătura neştiută dintre cei doi! Secretul a fost dezvăluit

S-a aflat devărul despre RELAȚIA dintre Zanni și Emil Rengle. Legătura neştiută dintre cei doi! Secretul a fost dezvăluit

Emil Rengle de la Survivor şi Zanni sunt foarte buni prieteni. Emil l-ar fi învățat pe Zanni cum să danseze pe tocuri. 

Zanni a devenit cunoscut după ce Alex Velea l-a luat sub aripa lui, iar împreună au scos câteva melodii. De asemenea, tânărul a participat la câteva emisiuni TV, iar de aici ascensiunea lui a fost destul de rapidă. Zanni a fost imediat îndrăgit de public, iar fanii de acasă l-au făcut câştigătorul competiţiei Survivor 2021.

Însă, înainte de a pleca în Republica Dominicană, Zanni a apărut în mai multe fotografii și videoclipuri cu Emil Rengle, celebrul dansator, iar acum urmăritorii se întreabă care este legătura dintre cei doi.

Coregraful a reușit să-l transforme pe Zanni într-un dansator pe tocuri. În imagini, Zanni apare încâlţat într-o pereche de cizme cu tocuri, iar împreună au încercat să danseze pe câteva melodii.

Internauţii l-au putut vedea pe cântăreţ mișcându-și trupul pe ritmuri turcești. Zanni s-a mişcat destul de bine având în vedere că a purtat o pereche de încălţări care le-ar pune în dificultate chiar și pe cele mai grațioase femei.

Mai mult, artistul şi-a dat toată silinţa şi chiar a încercat să ţină pasul cu celebrul dansator, potrivit cancan.ro.

Comenteaza