Ce a pățit Zanni de la Survivor All Stars la orfelinat. Ce experiențe traumatizante a trăit după ce a fost abandonat de părinți și a ajuns într-un centru de plasament

Ce a pățit Zanni de la Survivor All Stars la orfelinat. Ce experiențe traumatizante a trăit după ce a fost abandonat de părinți și a ajuns într-un centru de plasament
| Foto: cancan

Edmond Robert Zannidache (26 de ani), unul dintre cei mai vocali concurenți de la Survivor All Stars 2024, a trecut prin momente dificile în copilărie.

În spatele figurii de bărbat dur, tatuat și (uneori) nemilos, Zannidache ascunde o poveste de viață impresionantă. Nu s-a ferit niciodată să vorbească despre copilăria sa, chiar dacă nu a crescut într-o familie tradițională și nu are nicio amintire plăcută din acea perioadă. Încă de când avea doar câțiva ani, ”Faimosul” a fost abandonat într-un orfelinat, centru în care a stat până la vârsta de 6 ani.

A trecut prin cele mai urât și traumatizante experiențe, era tot timpul înfometat, bătut, pedepsit și înfrigurat, iar frica era unul dintre sentimentele pe care le cunoștea cel mai bine. Neștiind cum se simte fericirea, Zanni s-a zbătut să-și depășească – cu orice preț – condiția și a știut tot timpul că locul lui va fi printre cei mai buni.

„Am stat într-un centru de copii până la 6 ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar diferența dintre fete și băieți. Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă.

Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat. Am trăit în frig la orfelinat. Auzi pedeapsă, ce ne făcea, facă nu eram cuminți – sau, dacă nu le convenea ceva, orice – ne deschideau toate geamurile, ca să dormim în frig, ca pedeapsă”, i-a spus Zanni lui Cătălin Moroșanu, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza