S-a aflat! Cum a recucerit-o Ilie Năstase pe soția sa, ca să-l primească înapoi după bătaie

S-a aflat! Cum a recucerit-o Ilie Năstase pe soția sa, ca să-l primească înapoi după bătaie
| Foto: cancan.ro

Ilie Năstase și Ioana Simion formează din nou un cuplu, după ce la începutul acestui an, fostul tenismen și-a agresat soția.

 Deși nu a avut un comportament deloc blând cu bruneta, se pare că aceasta l-a iertat în cele din urmă. 

Mai mult de atât, Ilie Năstase a detaliat cum a reușit să o ‘îmbuneze’ pe Ioana Simion după ce a bătut-o. Pe 8 ianuarie 2021, femeia apela disperată numărul de urgențe 112 pentru a reclama că a fost agresată de Ilie Năstase.

Cum a ‘îmbunat-o’ Ilie Năstase pe Ioana Simion să-l primească înapoi după bătaie
Lunile au trecut, iar bruneta pare că a dat uitării acel episod de violență. A renunțat și la procesul de divorț și a revenit în brațele lui Ilie Năstase, după ce bărbatul a bombardat-o cu cadouri scumpe, trandafiri și întâlniri romantice

Recent, Ilie Năstase a recunoscut că știe cum să se poarte cu femeile din viața lui, după ce calcă strâmb. Drept urmare, fostul tenismen i-a cedat cardul Ioanei Simion.

“Portofelul e la soția mea. Întrebați-o pe ea pe ce cheltuie banii. Ea știe! Femeia trebuie să fie înțelegătoare cu mine, e mai greu. Am făcut tot ce am vrut eu toată viața mea. Eu nu înșel, nu mai puneți așa întrebări, că de abia m-am împăcat cu soția“, a declarat Ilie Năstase într-un interviu recent, pentru Pro TV.

De asemenea, Ilie Năstase i-a făcut cadou Ioanei Simion un Bentley, care valorează un sfert de milion de euro!

Ilie Năstase, cadouri scumpe pentru soția lui
”Sunt încă foarte puternic. Am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg. Nu mi-am făcut niciodată probleme de testament și moșteniri!”, a mai declarat fostul mare sportiv.

În data de 19 iulie, Ilie Năstase a împlinit vârsta de 75 de ani. Acesta și-a dorit să petreacă la mare numai alături de soția sa.

„Dorința lui a fost ca în acest an, la împlinirea vârstei de 75 de ani, și fim doar noi doi și atât”, a spus Ioana Simion.

”Seara mi-a spus că e ziua mea și nu trebuie să fac nimic, dar tot m-a pus să fac patul, să fac curat …. Cadourile le primesc mai târziu. Nu prea primesc cadouri, dar de la soție le primesc”, a afirmat și Ilie Năstase, potrivit tacataca.ro.

Comenteaza