Ilie Năstase, tată de fată la 77 de ani? Fostul sportiv a făcut primele declaraţii: „Vedem cum evoluează lucrurile”

Ilie Năstase, tată de fată la 77 de ani? Fostul sportiv a făcut primele declaraţii: „Vedem cum evoluează lucrurile”

Ilie Năstase (77 de ani) și Ioana (48 de ani) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulţi ani, iar acum se gândesc și la un copil.

Iniţial, această idee ar fi pornit de la Ioana. Bruneta îşi doreşte enorm să aibă o fetiţă şi se pare că partenerul ei se gândeşte serios să îi îndeplinească această dorinţă. De asemenea, fostul lider ATP a dezvăluit că Ioana este o mamă minunată, căci ea mai are un băiat dintr-o relație anterioară, pe care-l creşte cu multă dragoste şi dăruire.

„Toate femeile sunt frumoase. Dar, cea mai frumoasă este ultima. Vorbesc serios. Ultima e ultima. Cu ea ești…acum noi încercăm să avem și un copil. Eu cu Ioana. E persoana care e cu mine acum. Nu trebuie să se supere nimeni, nici prima, nici a doua…ultima e cea mai frumoasă. Cu cine trăiești astăzi, cu cine te duci la restaurant, cu cine pleci în vacanță, cu cine dormi în pat, cu cine îți împarți ziua și săptămâna și luna și anul. Aia e. Eu așa simt și așa cred.

Ea vrea neapărat (n.r copil). Vrea o fetiță neapărat. Nu știu, vedem cum evoluează lucrurile, cum putem face să avem și o fetiță. Ea e foarte mândră de băiatul ei, cred că tot ce a avut ea în viață și a realizat, i-a lăsat copilului. Nu suntem un cuplu liniștit, dar nici să ne luăm la bătaie. Ce s-a scris e exagerat. Nu s-a certat nimeni cu nimeni”, a spus Ilie Năstase, în podcastul lui Mihai Morar, potrivit ciao.ro.

Comenteaza