Brigitte Pastramă a încercat să se sinucidă! Declarații bombă „Nu am mai respirat. Am ajuns într-o stare de letargie”

Brigitte Pastramă a încercat să se sinucidă! Declarații bombă „Nu am mai respirat. Am ajuns într-o stare de letargie”
| Foto: wowbiz

Brigitte Pastramă, fosta soție a sportivului Ilie Năstase, a mărturisit în cadrul unui interviu că a vrut să-și pună capăt zilelor.

Brigitte Pastramă are acum tot ce își poate dori, atât pe plan profesional, cât și în viața personală. Totuși, în urmă cu ani buni, situația a stat total diferit pentru brunetă, având în vedere că a încercat să își pună capăt zilelor din cauza problemelor cu care s-a confruntat.

Deși mulți oameni nu cunosc aceste detalii din viața sa, vedeta a povestit acum totul. Se pare că pe vremea când avea doar 26 de ani și l-a pierdut pe primul său soț, necazurile s-au ținut lanț de ea.

Bruneta a fost căsătorită prima dată cu Octavian Sfăt, bărbatul alături de care a avut o căsnicie de scurtă durată din cauza unui eveniment tragic.

Soțul vedetei a murit în anul 2002, la doar 38 de ani, astfel că ea a moștenit toate afacerile pe care acesta le deținea. Pe lângă faptul că a suferit enorm când și-a găsit partenerul fără suflare, fosta soție a lui Ilie Năstase a mai primit o lovitură. Ei bine, din cauza unor probleme cu managerul care se ocupa de una dintre locații, aceasta a ajuns în spatele gratiilor, unde a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu executare.

„Eu am fost închisă și nu am avut medicament cu care să mă omor și pur și simplu mi-am luat respirația și mi-am pus trei perne și nu am mai respirat. Am stat 10 minute și am ajuns într-o stare de letargie. Și în starea aia de letargie eu am auzit cuvintele alea. Am simțit că ceva respira în mine și nu mă lăsa… a fost foarte complicat”, a mărturisit Brigitte Pastramă, în cadrul unei emisiuni televizate, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza