S-a aflat! Ce vârstă avea manelistul Petrică Cercel când a plecat dintre noi

S-a aflat! Ce vârstă avea manelistul Petrică Cercel când a plecat dintre noi
| Foto: cancan.ro

 Vestea morții lui Petrică Cercel a căzut ca un trănet în lumea maneliștilor dar și a familiei sale. 

Familia, prietenii și colegii de breaslă au fost în stare de șoc după ce au aflat că artistul s-a stins din viață. Petrică Cercel era internat de mai multe zile în spital, după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

În ciuda eforturilor depuse de medici, manelistul nu a mai putut fi salvat. Duminică, 19 septembrie, apropiații l-au condus pe Petrică Cercel pe ultimul drum îmbrăcați în alb. Ana, soția manelistului, a adus în memoria soțului ei o coroană uriașă de flori albe, pe care scria: ”Cu adâncă durere! Până la moarte, soția ta”. 

Petrică Cercel și-ar fi ținut vârsta ascunsă de ochii lumii. Fanii săi nu ar fi știut cu exactitate câți ani are manelistul. Totuși, într-un video postat pe aplicația TikTok, de la mormântul acestuia, s-a putut observa pe cruce anul în care s-a născut Petrică Cercel. Manelistul s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani.

Petrică Cercel s-a bucurat de un succes fenomenal în carieră! În plus, era un bărbat împlinit și pe pe plan personal. Manelistul a fost căsătorit de peste 35 de ani cu o singură femeie, Ana, care i-a dăruit trei băieți, Florin, Ionuț și Ami. 

”Pentru noi familia înseamnă absolut totul. Ne place să fim uniți, nepoții îmi umplu sufletul. E cel mai frumos sentiment să fii bunic. Sunt ochii mei. Orice vor nepoții mei au la dispoziție. Mă las eu la zero, să fie ei fericiți. Iubim siplitatea, nu suntem fasonați. Îmi iubesc nevasta și o respect, nu vreau să o fac să își facă filme, dar fetele toate sunt geloase, mai ales cea a lui Ami”,  spunea manelistul, potrivit cancan.ro.

Comenteaza