Medicamentul care i-ar fi provocat moartea lui Mile Povan. L-ar fi luat fără prescripție medicală: "Pot da reacţii cardiace"

Medicamentul care i-ar fi provocat moartea lui Mile Povan. L-ar fi luat fără prescripție medicală: "Pot da reacţii cardiace"

Artistul Mile Povan ar fi luat niște medicamente pentru detoxifierea organismului, fără prescripție medicală.

Este doliu în lumea artistică de la noi, după ce unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi, vioi și doriți de public, s-a stins din viață în mod subit.

Mile Povan a murit la doar 31 de ani, după ce ar fi suferit un infarct. Trupul neînsuflețit i-a fost găsit în propria locuință de fratele său, care a alertat autoritățile pentru a sparge ușa casei, după ce artistul nu a mai putut fi găsit.

Înainte de asta, însă, luni, Mile Povan a ajuns la Urgențe, în Arad, după ce a acuzat stări de rău, însă a refuzat să rămână internat imediat ce starea i s-a mai ameliorat. În caz contrar, artistul ar fi putut să își salveze viața.

”Medicii au demarat de urgenţă procedurile medicale, investigaţiile de sânge. Între timp, pacientul s-a simţit mai bine, starea lui s-a ameliorat şi a spus medicilor că doreşte să părăsească Unitatea de Primire Urgenţă”, a spus Simina Roz, purtător de cuvânt Spitalul Arad, potrivit wowbiz.ro.

Și tot sursa mai sus menționată spune că în ultima perioadă artistul ar fi luat unele medicamente fără a avea și prescripție medicală pentru ele.

Concret, de ceva timp, Mihai Leric, căci acesta îi era numele real, lua medicamente pentru slăbit fără a-i fi, însă, recomandate inițial de un medic. Acestea i-ar fi adus moartea, fiind, așa cum spun specialiștii, toxice și aducătoare de tot felul de complicații. 

Marius Chipurici, medic toxicolog: Pot da reacţii, în doze mari, reacţii cardiace în special, cu hipertensiune arterială, cu efecte pe sistemul nervos central şi, evident, pot duce şi la moarte.

Comenteaza