Răsturnare de situație după înmormântarea lui Mile Povan! Iubita artistului a făcut publică cauza decesului: "Nu a prezentat niciodată simptome"

Răsturnare de situație după înmormântarea lui Mile Povan! Iubita artistului a făcut publică cauza decesului: "Nu a prezentat niciodată simptome"
| Foto: wowbiz

Iubita lui Mile Povan a dorit să facă lumină cu privire la cauza decesului regretatului artist.

Mile Povan a trecut în neființă în urmă cu aproximativ o săptămână, regretatul artist lăsând în urma sa o mare durere în sufletele celor ce l-au cunoscut, în special în inimile rudelor, căci din cauza suferinței, fratele tânărului a avut nevoie de ajutor la înmormântare, fiind la un pas de leșin.

Totodată, Mile a lăsat în urma sa și o iubită, care de curând a simțit nevoia să facă o postare pe pagina personală de Facebook, legată de cauza exactă a decesului regretatului ei partener, mai ales că în spațiul public s-au spus vrute și nevrute despre acest subiect.

Femeia a dorit ca toată lumea să știe că regretatul cântăreț nu a luat pastile de slăbit, așa cum s-a vehiculat, ci doar vitamine la recomandarea medicilor. De asemenea, cauza exactă a decesului a fost un aterom, care din păcate s-a oprit la nivelul inimii și care nu a prezentat niciodată simptome.

„Cu durere în suflet, doresc pacea omului p e care l-am iubit cel mai mult, de aceea doresc să clarific anumite zvonuri. Nu s-a stins din viață din cauza pastilelor de slăbit și nici din cauza altor pastile care i-ar fi putut dăuna, deoarece era un om precaut și nu se expunea riscurilor inutile. În luna octombrie, a efectuat meticulos toate analizele, dorind să-și monitorizeze sănătatea. Înțelept, a urmat sfatul medicului, începând să completeze deficiențele identificate, precum vitamina D și omega 6, optând pentru soluții naturale.

Cauza decesului său a fost un aterom care s-a oprit la nivelul inimii. Din nefericire, nu a prezentat niciodată simptome care ar fi putut preîntâmpina această tragedie.”,  a scris iubita lui Mile Povan, pe pagina personală de Facebook, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza