S-a aflat adevăratul motiv pentru care Emil Rengle a fost dat afară de la Survivor. Șocant... ce a făcut dansatorul

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Emil Rengle a fost dat afară de la Survivor. Șocant... ce a făcut dansatorul

Emil Rengle, concurentul echipei faimoșilor, a părăsit competiția Survivor România 2022.

Între timp, s-a aflat și motivul real pentru care a fost eliminat din cadrul reality-show-ului. Nici măcar publicul nu l-a mai putut salva după nominalizare, CRBL și Cătălin Zmărăndescu adunând mai multe voturi decât el.

Faimoșii au pierdut, din nou, jocul de imunitate, astfel că au ajuns în consiliul de nominalizare. Au fost propuse trei nume pentru eliminare. Elena Chiriac l-a nominalizat pe Emil Rengle, în timp ce Marian Drăgulescu l-a propus pe CRBL. Nici Cătălin Zmărăndescu nu a scăpat de nominalizare.

Într-un final, s-a decis ca Emil Rengle să plece din Republica Dominicană, iar motiv real a ieșit la iveală. Potrivit showblitz.ro, fostul câștigător de la “Românii au talent” se afla pe ultimul loc în clasamentul eficienței de la Survivor România 2022.

Pro TV pune accent mult pe forma sportivă a concurenților, astfel că eliminarea lui Emil Rengle și păstrarea în emisiune a lui CRBL și Cătălin Zmărăndescu nu ar trebui să reprezinte o surpriză. Acum rămâne de văzut dacă și în edițiile viitoare se va ține cont de capitolul fizic, când se vor apropia nominalizările. 

Altfel, Emil Rengle este dezamăgit de oamenii pe care i-a întâlnit la Survivor România 2022, însă susține că părăsește concursul împăcat. Reproșurile i-au fost adresate, în principal, lui Cătălin Zmărăndescu, cu care a avut o relație rece pe durata reality-show-ului.

“Înainte de acest consiliu am fost deja eliminat din echipa Faimoșilor. Faptul că ați ridicat niște probleme m-a pus pe gânduri. M-am întrebat cu ce am greșit. Poate dacă eram ajutat de prieteni… Dar iluzia că am avut prieteni în competiție m-a durut. Sunt dezamăgit, dar plec împăcat”, a mai spus Emil Rengle.

La final, Emil Rengle le-a urat succes Faimoșilor și și-a luat rămas-bun de la toți colegii, cu excepția lui Cătălin Zmărăndescu, fostul sportiv refuzând să dea mâna cu el, potrivit cancan.ro.

Comenteaza