Romeo Vasiloni surprins alături de Claudia Florescu. Cei doi sunt împreună?!

Romeo Vasiloni surprins alături de Claudia Florescu. Cei doi sunt împreună?!

Romeo Vasiloni a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu el și Claudia Florescu, concurenta ultimului sezon al Insulei Iubirii.

De când s-a terminat Insula Iubirii și fiecare concurent și ispită a revenit în România, Romeo Vasiloni este foarte activ pe Instagram, unde are o comunitate impresionantă și unde postează destul de des. De această dată, fosta ispită a pus o fotografie cu el și Claudia Florescu.

Romeo Vasiloni și Claudia Florescu s-au înțeles destul de bine la Insula Iubirii, cu toate că cei doi au avut câteva certuri și tachinări. Se pare că după emisiune au păstrat legătura și se înțeleg foarte bine.

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Romeo Vasiloni a postat o fotografie cu el și Claudia Florescu. Cei doi s-au fotografiat în timp ce se țin de mână și pare că dansează, iar ei zâmbesc larg, lăsând impresia că au o legătură specială. Alături de această imagine, fosta ispită de la Insula Iubirii a scris și emoji-ul cu inimă.

În urmă cu aproape o lună, Romeo Vasiloni a luat o decizie neașteptată. Fosta ispită de la Insula Iubirii și-a injectat buzele cu acid hialuronic, după experiența emisiunii. El a mărturisit atunci că a optat pentru procedura de acid hialuronic pentru hidratarea buzelor și nici într-un caz pentru volumizare, potrivit spynews.ro.

Comenteaza