Revolta mare la apartamentul Denisei Raducu! Ce face familia artistei de atatia ani…vecinii sunt îngroziți

Revolta mare la apartamentul Denisei Raducu! Ce face familia artistei de atatia ani…vecinii sunt îngroziți

Vecinii regretatei cântărețe Denisa Răducu sunt deranjați de un obicei pe care familia cântăreței îl păstrează după moartea acesteia.

Denisa locuia într-un apartament din Capitală, iar după decesul ei, familia a pus doliu la ușă, așa cum se obișnuiește la români. De aici au plecat nemulțumirile vecinilor care nu au mai putut să accepte.

Revoltă la apartamentul Denisei Răducu

Pânza neagră pusă de familia Denisei Răducu la ușa apartamentului în care artista a locuit, nu a fost scoasă de acolo ani de zile, iar vecinii s-au revoltat. După patru ani de la trecerea tinerei în neființă, locatarii blocului au răbufnit și au cerut ca doliul să dispară de la ușă.

Potrivit wowbiz.ro, oamenii au spus că doliul le transmite o stare sinistră și că cel mai mare impact îl are asupra celor care vin în vizită la ei și văd bucata de pânză neagră.

Este un obicei care se respectă în localitatea Ștefănești, de care aparținea Denisa Răducu. Acolo doliul rămâne la ușă zeci de ani după moartea unei persoane. Din cauza tensiunilor cauzate de acea bucată de pânză neagră, tatăl Denisei a mers la apartamentul regretatei sale fiice și a scos doliul de la ușă.

Cui a rămas apartamentul Denisei Răducu

După moartea Denisei Răducu, apartamentul ei din Capitală a rămas surorii sale, Adelina. Cele două au avut o relație foarte apropiată, iar Adelina a fost cea care a avut grijă de Denisa în lupta contra cumplitei boli care a măcinat-o pe artistă.

Sora Denisei și cumnatul ei au decis că vor păstra apartamentul exact așa cum fusese amenajat de către cântăreață și că nu îl vor înstrăina niciodată. Doar așa îi vor ține Denisei amintirea vie. Apartamentul este situat într-un complex rezidențial din sectorul 4 al Capitalei și va rămâne nepoatelor Denisei.

Denisa Răducu s-a stins din viață pe 23 iulie 2017, după o lungă și grea suferință. Fusese diagnosticată o tumoră la ficat și în ciuda eforturilor medicilor de a o salva, cântăreața a părăsit această lume la doar 27 de ani, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza