Carmen Harra, despre Rona Hartner. Ce ar fi putut-o salva pe celebra artistă „I-ar fi dat longevitate”

Carmen Harra, despre Rona Hartner. Ce ar fi putut-o salva pe celebra artistă „I-ar fi dat longevitate”

Clarvăzătoarea Carmen Harra a vorbit despre moartea celebrei artiste Rona Hartner. Iată ce i-ar fi putut da longevitate în viață, celebrei cântărețe.

În prezent, Carmen Harra aduce noi informații surprinzătoare despre artistă. Se pare că în ultimii 14 ani, clarvăzătoarea a făcut previziuni că Rona Hartner nu va trăi mult timp, după ce a analizat codul vieții.

Carmen Harra a discutat despre predicțiile pe care le-a făcut cu privire la destinul Ronei Hartner. Potrivit afirmațiilor sale, numărul de viață al artistei este 5, ceea ce explică de ce de-a lungul vieții sale s-a confruntat de mai multe ori cu acest număr. Mai mult decât atât, chiar și ziua și anul în care a încetat din viață au o puternică legătură cu cifra 5.

Totodată, Carmen Harra a dezvăluit prin platformele de socializare detalii surprinzătoare despre regretata artistă.

 
Se pare că acum 14 ani, în timpul unui show TV, clarvăzătoarea a făcut o predicție conform căreia, Rona nu va avea o viață lungă, din cauza faptului că cifra 8 nu se regăsește în codul său personal.

 „Rona Hartner o femeie splendidă, minunată, actriță, cântăreață, un om talentat, un om remarcabil. Născută în martie 9, 1973. Codul ei de viață este cifra 5. Trece în neființă la 50 de ani, într-o zi de 23, care este cifra 5, noiembrie 23, 2023. Dacă adunăm noiembrie cu 23 și cu 2023 cădem pe cifra 5. Iată, deci, că cifra 5, codul ei divin, se reflectă în existența ei.

În Cabala Antică, cifra 5 este dimeniunea a cincea, dimensiunea morții, trecerea dincolo de la 4 nivele ale creației fizice.

Ea era un om foarte credincios, așa că drumul ei sprea lumea invizibilă va fi un drum protejat de Dumnezeu și toți o să ne amintim de ea cu mare drag. O ființă splendidă, minunată, dar iată cum codurile vieții joacă un rol esențial în viața noastră.

Îmi amintesc cum acum 14 ani, la Măruță, am încercat să vorbesc despre codificarea ei cu cifra 5 și faptul că nu are nicăieri un 8 în codul vieții care i-ar fi dat longevitate. Iată cât de interesante sunt codurile lui Pitagora și cât de interesante sunt sincronicitățile în viețile noastre.”, a mărturisit Carmen Harra prin intermediul rețelelor sale de socializare, potrivit bzi.ro.

Comenteaza