Reghe si Prodanca l-au sunat pe Kamara, dupa ce a fost prins sărutându-se cu amanta Corina! Ce au vorbit ore întregi

Reghe si Prodanca l-au sunat pe Kamara, dupa ce a fost prins sărutându-se cu amanta Corina! Ce au vorbit ore întregi
| Foto: ziareonline.ro.

A aparut în presă povestea de dragoste dintre Kamara si Corina Caciuc, actuala partenera a lui Laurentiu Reghecampf.

Potrivit presei, cantaretul a fost contactat de Anamaria Prodan si de antrenor, care ar fi incercat sa ascunda acest subiect sensibil.

Relatia dintre Corina Caciuc si Kamara a agitat spiritele in showbiz-ul din Romania. Dupa ce au inceput sa se afle detalii din trecutul partenerei antrenorului de la Craiova, familia Reghecampf-Prodan a reactionat.

La putin timp dupa ce in presa au aparut imagini din timpul relatiei dintre Kamara si Corina Caciuc, impresara si antrenorul ar fi luat de urgenta legatura cu cantaretul. Se pare ca Reghe a fost extrem de nervos si ar fi cerut explicatii cu privire la imaginile aparute in spatiul public.

„Reghecampf ar fi răbufnit și l-ar fi amenințat pe Kamara, interzicându-i să dea declarații  pe acest subiect. Kamara s-ar fi distrat și i-ar fi transmis antrenorului să se concentreze pe carieră și pe familie, ca sfat de la un fost fotbalist și actual artist”, au declarat surse apropiate anturajului celor doi, pentru Click.ro.

Mai mult, Anamaria Prodan l-ar fi sunat si ea pe Kamara sa-i ceara mai multe informatii cu privire la trecutul brunetei, noteaza sursa citata: „Ana l-a sunat pe Kamara să-l întrebe ce e cu fata asta, cine a fost și dacă mai are detalii extra despre ea. Voia să afle tot. Vă dați seama, ea nu se lasă până când Reghe nu o să realizeze ce se întâmplă și ce greșeală a făcut”, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza