Oana Zăvoranu îl acuză pe fostul soț că ar fi cheltuit o avere cu amanta. I-a luat casă și mașină de 162.000 de euro din banii Oanei

Oana Zăvoranu îl acuză pe fostul soț că ar fi cheltuit o avere cu amanta. I-a luat casă și mașină de 162.000 de euro din banii Oanei
| Foto: spynews

Oana Zăvoranu îl acuză pe fostul ei soț, Alex Ashraf, că ar fi cheltuit banii ei pentru a-i cumpăra casă și mașină amantei.

După șapte ani de mariaj, Alex Ashraf a divorțat de Oana Zăvoranu. Vedeta face acuzații grave la adresa fostului soț și susține că acesta i-a cheltuit suma de 162.000 de euro pentru a-i face operații estetice, dar și pentru a-i cumpăra alte bunuri amantei.

Oana Zăvoranu a declarat că fostul ei soț are o relație de un an jumate, iar acesta i-ar fi cheltuit toți banii pentru a-i cumpăra casă și mașină actualei iubite. Vedeta susține că are dovezi în această privință și ea a fost cea care l-a protejat tot timpul în momentul în care au început problemele.

''Am dovezi. Sunt impreuna de un an jumate, I-a luat casă și mașină din banii mei, i-a făcut și operații estetice, tot pe banii mei . Din păcate, nu a apreciat nimic din ce a avut de la mine. Când a văzut că începem să avem probleme, i-a cumpărat ei casă și mașină. Cât a fost sub aripa mea, eu l-am protejat.

Știu că mulți oameni din presă știau de mult ce se întâmplă, dar nu au scris ca să mă protejeze pe mine. Și pentru asta vă mulțumesc. El acum face totul pe banii soției, adică pe banii mei. Casă, mobilă, mașină, operații estetice.

Serios. Am dovadă. A cheltuit 162 de mii de euro cu ea, din banii mei. Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi fost o femeie ok, o femeie normală, dar vă las pe voi să aflați și să scrieți cu ce se ocupă această domnișoară.”, a declarat în exclusivitate Oana Zăvoranu, potrivit viva.ro.

Comenteaza