Cum o mințea Alex Ashraf pe Oana Zăvoranu că se întoarce la ea. Oana face dezvăluiri bombă: „Parșiv ca întotdeauna!”

Cum o mințea Alex Ashraf pe Oana Zăvoranu că se întoarce la ea. Oana face dezvăluiri bombă: „Parșiv ca întotdeauna!”
| Foto: spynews

Oana Zăvoranu și Alex Ashrafau decis să divorțeze, după ce bărbatul a fost prins că îi este infidel vedetei.

Oana Zăvoranu a mărturisit că Alex Ashraf era parșiv și o mințea mereu că se întoarce la ea și că nu este nimic între el și femeia alături de care a fost surprins de paparazzii.

„El mă mințea că nu-i nimic, că se întoarce acasă. Parșiv ca întotdeauna. Nu cred că el conștientizează”, a explicat vedeta.

Mai mult decât atât, pentru sursa citată anterior, Oana Zăvoranu a mai făcut și alte declarații șocante. Ea a mărturisit că a fost cu Alex Ashraf în casa amantei, după ce acesta a aflat că este înșelat de femeia cu care el, la rândul lui, a înșelat-o pe soția lui.

Vedeta a spus că și în momentele în care fostul ei soț a decis să meargă în casa amantei, pentru a da nas în nas cu aceasta, ea a fost alături de el. Oanei Zăvoranu nu-i vine acum să creadă ce a trăit atunci alături de fostul ei partener de viață.

„Am o listă cu tot ceea ce este în casa aia luat din banii mei. Mi-a făcut lista chiar el, atunci când am mers împreună peste ea în casă. Aflase că îl înșelase cu peștele și voia să se întoarcă acasă. Așa că ne-am dus de mânuță peste ea în casă. Ca să știți și voi ce am trăit eu tot timpul ăsta”, a declarat ea, potrivit spynews.ro.

Comenteaza