Kamara iubește din nou! Iubita artistului este o celebră cântăreață

Kamara iubește din nou! Iubita artistului este o celebră cântăreață
| Foto: click

După o lungă vreme de singurătate, Karama nu se mai ascunde și dezvăluie că iubește din nou.

Recent, artistul a confirmat că are o relație cu bruneta și a explicat de ce au preferat să-și țină povestea de dragoste departe de ochii publicului. A dezvăluit că a avut deja o întâlnire cu părinții iubitei sale și că totul evoluează într-o direcție favorabilă.

„A durat ceva timp de când ne cunoaștem noi, de la începuturile ei. Noi nu că am hotărât să ne ascundem, am hotărât să trăim lucrurile așa cum sunt și ele, dacă cineva le remarcă, e foarte bine. După relația pe care și-a asumat-o, celelalte relații pe care le-a avut nu le-a mai asumat. Eu am înțeles foarte bine. Eu îi cunosc părinții de la început, am fost și în vacanță cu mama ei”, a declarat Kamara, la Xtra Night Show.

Deși se cunosc de mulți ani, Gabriella Nastas și Kamara nu au simțit nevoia să anunțe imediat că au devenit un cuplu. Se pare că bruneta a traversat o relație toxică și a convenit cu artistul să păstreze discretă povestea lor de dragoste până când amândoi vor ajunge la concluzia că doresc să rămână împreună și să facă publică această decizie.

„Ideea e că nu ne-am regăsit în același timp în studio și din moment ce noi am vorbit ceva acasă…Până la urmă, ideea este că mă bucură un lucru. Noi ne știm de atâta amar de vreme, ne știm de foarte mulți ani (…) Nu am putut să spun pentru că cealaltă persoană era de o altă părere”, a mai adăugat artistul în cadrul emisiunii, potrivit click.ro.

Comenteaza