O soție infidelă a fost filmată cu amantul, chiar la locul de muncă, de soțul ei. Ce s-a întâmplat după

O soție infidelă a fost filmată cu amantul, chiar la locul de muncă, de soțul ei. Ce s-a întâmplat după
| Foto: Stirile Pro Tv

Șeful postului de poliție și o colegă de-a sa din localitatea Schitu Golești, județul Argeș au fost surprinși în ipostaze amoroase.

Soțul femeii, care bănuia că este înșelat, a urmărit și filmat scenele pasionale, vizibile prin fereastra luminată, apoi a sunat la 112. Cei doi s-au încuiat înăuntru și au fost scoși de acolo doar cu mascații.

Soțul polițistei susține că s-a dus la post să vadă ce se întâmplă, pentru că femeia întârziase acasă. Timp de 3 minute a filmat pe fereastră cum agenta se săruta cu șeful ei. Înregistrarea se oprește când mâinile celor doi coboară spre zonele intime. Telenovela este acum comentată de toată suflarea din comună.

Localnic: „Am văzut puțin o filmare, așa, și mă mirai și eu: băi, cum s-a văzut înăuntru, că ei de obicei au jaluzele la geamuri”.

Localnic: „I-a prins în fapt aici, la poliție. Mai mare rușinea! Nu putea, dracu', să se ducă la un hotel, să facă draci, dar nu în poliție, înăuntru!”

Cel înșelat a bătut apoi în ușă, dar polițiștii aflați înauntru au stins lumina și nu au deschis, așa că bărbatul a sunat la 112.

Agent șef adjunct Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș: „La fața locului s-au deplasat, pe rând, ofițeri cu funcții de conducere, respectiv șeful secției de poliție rurală, urmat de adjunctul poliției Câmpulung, precum și de adjunctul inspectorului șef din cadrul IPJ Argeș, însă cei în cauză au refuzat, în continuare, să comunice și să descuie ușa”, potrivit stirileprotv.ro.

Comenteaza