Carmen Grebenișan, primele declarații despre divorț, după Survivor: „O să accept ”

Carmen Grebenișan, primele declarații despre divorț, după Survivor: „O să accept ”
| Foto: cancan.ro

Carmen Grebenișan a fost invitată la podcastul fostului său coleg la Survivor, unde a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei.

Pentru a putea participa la Survivor România 2023, Carmen Grebenișan a făcut două sacrificii majore. În primul rând, și-a anulat cununia religioasă cu Alex Militaru.

În al doilea rând, a stat departe de Alex Militaru vreme de 5 luni. Efortul a meritat, cel puțin pe plan financiar, ținând cont că a primit un onorariu de circa 100.000 de euro, chiar dacă a ieșit locul 3, dar relația sa a avut de suferit.

„Eu deja în mintea mea eram: Ok, o să accept dacă Alex e cu altcineva pentru că e de la sine înțeles că dacă stai așa de mult timp despărțită de un om, poate se mai creează situații, prietenii, apropieri involuntare și viața vine cu ce vine ea. Și am zis că eu o să accept chestia asta.

La modul ăla am înnebunit, adică la modul ăla mă gândeam, îmi făceam scenarii și deja acceptam. Mă gândeam cum să mă comport eu, să fiu ok. Chiar poți să o iei razna acolo pentru că tu nu comunici deloc”, a spus Carmen Grebenișan în podcastul Jungla lui Kamara.

Comenteaza