Dana Roba face declarații șocante! Cine l-a ajutat pe Daniel Balaciu să o atace cu ciocanul în cap

Dana Roba face declarații șocante! Cine l-a ajutat pe Daniel Balaciu să o atace cu ciocanul în cap
| Foto: ciao.ro

Dana Roba a trecut prin clipe cumplite, în urmă cu două luni, când fostul ei soț, Daniel Balaciu, a lovit-o cu opt ciocane în cap.

Dana Roba se află în proces cu tatăl fetițelor sale. Bruneta vrea să facă dreptate, iar Daniel Balaciu să primească ani grei de pușcărie pentru fapta comisă. Doar că, make-up artista mărturisește că fostul ei partener nu a plănuit totul singur. Recent, în cadrul unui interviu, tânăra a povestit faptul că socrii ei și cumnatul au fost audiați pentru furt. Cu o seară înaintea tragediei, familia fostului soț i-ar fi furat o sumă considerabilă de bani și mai multe acte.

„Soacra mea, socrul meu și cumnatul meu au fost audiați. Nu știu prea multe detalii despre audiere, aștept să mă sune avocatul. Sunt audiați de către un polițist, nu de către procurori. Soacra mea, înainte cu o seară să se întâmple totul, a fost la mine. Mie îmi este teama ca nu cumva ea să fi pus totul la cale cu Daniel.

Eu am dreptul să cred că a fost un plan de-al lor premeditat. Dacă vreau eu să cred ceva, nu poate să vină nimeni să îmi spună să cred altceva. Eu cred că așa a fost. Pentru că înainte cu o zi de nenorocire, a fost acasă și a stat toată ziua cu una dintre fetițe.

Eu am fost la biserică cu cealaltă fetiță, apoi am fost la o terasă și am stat până la ora 10. Deja când am ajuns acasă, ea nu mai era la mine, plecase. Ca și cum nu voia să vadă în ce hal ajung”, a declarat Dana Roba în interviu.

În continuare, Dana Roba a susținut că Daniel Balaciu a fost influențat de mama lui să o omoare, dar și de pastorul bisericii. Mai mult, aceasta a relatat și un episod în care a fost umilită de fostul soț.

“Eu cred că Daniel a fost influențat de pastorul bisericii și de soacra mea. Pentru că un om cu minte la cap nu ar fi făcut asta. Mai ales soacra mea, care tot spunea să ne împăcăm, îmi ținea morală. Eu îi spuneam să nu se mai bage între noi, că noi nu suntem de împăcat.

Eu de ani de zile i-am spus să lase echipa de fotbal și să se ocupe mai mult de familie. El nu a uitat că a împlinit 2 ani la echipa de fotbal, dar a uitat că e aniversarea noastră. Eu când am început să mă supăr și să plâng, a spus că nu dă 2 bani pe mine. Mi-a spus că nu merit flori, că numai urâții le cumpără flori femeilor. Iar bărbații frumoși, ca el, nu cumpără flori femeilor și nu le spun ‘te iubesc’”, a mai declarat Dana Roba pentru fanatik.ro.

Comenteaza