Dana Roba a părăsit platoul de filmare în timpul interviului cu Mădălin Ionescu. Care a fost motivul: „Te înțeleg, nu vorbim. Stai puțin, de ce pleci?”

Dana Roba a părăsit platoul de filmare în timpul interviului cu Mădălin Ionescu. Care a fost motivul: „Te înțeleg, nu vorbim. Stai puțin, de ce pleci?”

Dana roba a fost prezentă în emisiunea lui Mădălin Ionescu unde a vorbit despre incidentul cu soțul ei Daniel Balaciu.

Evenimentul tragic prin care Dana Roba a fost nevoită să treacă a generat o dezbatere intensă în rândul publicului, suscitând o atenție deosebită asupra sa.

Ca urmare a acestui eveniment, numele make-up artistului a devenit din ce în ce mai prezent în presă, iar la scurt timp după ce s-a refăcut a participat la nenumărate emisiuni pentru a-și spune drama.

În aceste apariții media, ea a vorbit despre durerea și impactul suferinței cauzate de fosta sa relație, marcată de acte violente din partea fostului partener de viață, dezvăluind publicului dificultatea experienței pe care a trebuit să o trăiască.

În ciuda acestui fapt, ea a reușit să depășească această perioadă dificilă și să se manifeste ca o persoană puternică, chiar dacă inițial prognosticurile medicilor privind șansele sale de supraviețuire nu erau prea optimiste.

Recent, make-up artista a experimentat o situație dificilă în timpul participării sale la o emisiune moderată de către Mădălin Ionescu, unde a avut o reacție puternică și a părăsit platoul de filmare.

În cadrul unui episod recent al emisiunii prezentate de Mădălin Ionescu, Dana Roba a fost invitată pentru a discuta diverse aspecte ale vieții sale. Întrebată despre trecutul său și experiențele trăite, prezentatorul a dorit să aducă în discuție faptul că make-up artistei i s-au întâmplat atât momente plăcute, cât și mai puțin plăcute în viață. Printre acestea, se numără și relația tumultoasă pe care a avut-o cu cunoscutul manelist Nicolae Guță.

Însă, atunci când numele lui Nicolae Guță a fost menționat în timpul discuției, Dana Roba a dat semne evidente de iritare și disconfort. Această mențiune a declanșat o reacție puternică în make-up artist, care s-a simțit deranjată de acest subiect, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza