Războiul dintre Albert și Sorin continuă și după Survivor România. Ce acuzații își aduc cei doi

Războiul dintre Albert și Sorin continuă și după Survivor România.  Ce acuzații își aduc cei doi

Războiul dintre Albert și Sorin de la Survivor România continuă și după ce competiția s-a încheiat. 

Albert Oprea de la Survivor România a vorbit despre conflictul pe care l-a avut cu Sorin Pușcașu și despre experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană.

Războinicul a spus că această competiție l-a schimbat din toate punctele de vedere. Albert a declarat că tot ce a trăit acolo l-a maturizat. De unele obiceiuri nici acum nu se poate dezobișnui.

Fostul concurent a mărturisit că, deși a trecut mai bine de o săptămână de când a încheiat aventura în competiția de la Kanal D, în continuare mintea lui este acolo.

Oprea a spus în cadrul unui interviu acordat pentru Ștafeta mixtă că încă este pe fusul orar din Dominicană și că abia reușește să revină la viața pe care o avea înainte de acest reality-show.

Războinicul nu a evitat nici cel mai așteptat subiect: conflictele pe care le-a avut cu Sorin Pușcașu și anumiți colegi din echipa sa.

„Eu mi-am propus să nu mă las. Am îndurat. Nu mi-a plăcut să spun. Eram acuzat de victimizare non-stop. Nu cred că m-am plâns vreodată la cameră cât de ocărit sunt. Erau chestii care mă dureau. Am zis că le țin în mine.

 Nu-mi plăcea să mă victimizez să le zic oamenilor să mă voteze. Știam că sunt mulți oameni răi pe lumea asta. În fața răutății este bine să răspunzi cu bunătate”, a declarat Albert Oprea pe Youtube.

Fostul concurent din echipa albastră spune că fix cei care îl acuzau de falsitate și victimizare erau prefăcuți, referindu-se la Sorin și Starlin.

Albert a spus că nu crede că a fost victima bullying-ului, însă nu își dorește ca oameni precum Sorin Pușcașu să fie promovați la televizor. Spune despre ei că nu sunt oameni de valoare și nu sunt un exemplu pentru copii.

„Survivor ori te face mai bun, ori te duce în cel mai rău stadiu. Răutatea poate să ajungă la un nivel incredibil”, a completat fostul concurent.

Oprea a mai spus că Sorin Pușcașu a fost extrem de manipulator și ar fi făcut lucruri care nu s-au văzut pe micul ecran. Țelul acestuia ar fi fost să îi scoată pe toți din concurs, lucru care nu i-a ieșit până l capăt, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza