Corina Caciuc a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan. De la ce a pornit războiul dintre ele: „S-au luat ca la țară! E concubină”

Corina Caciuc a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan. De la ce a pornit războiul dintre ele: „S-au luat ca la țară! E concubină”

Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, a acuzat-o pe Anamaria Prodande denigrare, motiv pentru care a dat-o în judecată.

Anamaria Prodan și partenera soţului ei, Corina Caciuc, nu s-au întâlnit, în sfârșit, față în față, la Tribunal. Nefiind în România, iubita lui Laurențiu Reghecampf și-a trimis avocata la înfățișare. Nu la fel a procedat și impresara, care a venit însoțită de doi reprezentanți legali, și pusă pe scandal.

La finalul termenului, Anamaria Prodan i-a „înțepat” în stilu-i caracteristic pe Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, pe care i-a acuzat că trăiesc în concubinaj, „ca la țară”.

„Mă așteptam să vină doamna Caciuc, nu a venit. Am înțeles că are un bilet de avion… Lipseau dovezile cum că doamna sau domnișoara nu poate fi la termen. Nu e măritată, e concubină. S-au luat ca la țară. E pierdere de timp, e jenant din punct de vedere al încă soțului meu (n.r. Laurențiu Reghecampf) că-și pune soția aceste ipostaze, copiii și familia. Căci el are încă o familie. Restul, ce familii își face pe lângă cea inițială, poate îl întrebați pe dânsul dacă se simte bine„, a declarat Anamaria Prodan.

„Instanța a rămas în pronunțare pe o cerere prealabilă din partea noastră de suspendare a dosarului. Urmează să avem o soluție și apoi mergem mai departe. Continuarea acestui dosar s-ar putea să-l afecteze pe cel de divorț, prin urmare noi am ridicat această problemă în instanță, să vedem dacă magistrații vor îmbrățișa punctul nostru de vedere, în sensul în care să-l suspende pe acesta, să nu stabilească aici dacă doamna Caciuc are sau nu probleme de integritate, ca să ne putem judeca în celălalt dosar în mod imparțial. Vedem ce va dispune instanța„, au precizat avocații Aneimaria Prodan, potrivit CANCAN.RO.

Comenteaza