Răsturnare de situație în cazul morții lui Nosfe! Ce s-a întâmplat la ora 3:26 în casa artistului?! Șocant!!!

Răsturnare de situație în cazul morții lui Nosfe! Ce s-a întâmplat la ora 3:26 în casa artistului?! Șocant!!!

Rapperul Nosfe a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în propria lui casă.

Celebrul rapper Nosfe, fondatorul trupei Șatra Benz, a murit sâmbătă noaptea, și potrivit surselor CANCAN.RO, artistul ar fi suferit un infarct. Cei apropiați sunt îndurerați, mai ales că, înainte de a muri, acesta a fost văzut la un concert, în timp ce  cânta alături de fani.

Nimeni nu și-ar fi imaginat că a fost ultima dată când l-au văzut în viață. Din păcate însă, pentru Nosfe a fost ultimul concert. Fondatorul trupei s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani.

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, cea care a semnalat prima starea rapperului a fost soția acestuia, după ce au ajuns împreună acasă, de la concertul pe care artistul l-a susținut cu câteva ore înainte. Nosfe nu acuzase vreo stare de rău în timpul zilei, totul întâmplându-se fulgerător. A căzut și a murit pe loc.

„La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează.

Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani.

De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv.

S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, a fost comunicatul oficial transmis de Poliția Română.

Comenteaza