Prima reacție a lui Dorian Popa după ce a fost prins drogat la volan. Cum s-a justificat artistul: „O greșeală flagrantă pe care mi-o asum”

Prima reacție a lui Dorian Popa după ce a fost prins drogat la volan. Cum s-a justificat artistul: „O greșeală flagrantă pe care mi-o asum”

Dorian Popa, celebrul vlogger, a oferit prima sa reacție după scandalul în care a fost prins drogat la volan, pe 28 octombrie.

Dorian Popa și-a cerut scuze public tututor celor care îl urmăresc, spunând că este conștient de greșeala pe care a făcut-o. Artistul spune că nu a vrut să își găsească scuze, ci doar să spună și partea lui de adevăr. Vloggerul a povestit că, într-adevăr, a consumat canabis, în urmă cu câteva zile să fie prins de polițiști și, deși știa că rezultatul la drugtest poate ieși pozitiv, s-a urcat la volan.

„Vreau să îmi cer scuze tuturor celor care mă urmăresc, care își încep dimineața cu vloggurile mele. Am greșit indiscutabil la vârsta și experiența pe care o am. Îmi pare nespus de rău. Prin ceea ce am făcut am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat.

Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, ci am consumat, lucru pe care, așa cum v-am spus, îl regret, mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță chiar și după câteva zile”, a spus Dorian Popa, într-un videoclip postat pe YouTube.

Dorian Popa spune că, de obicei, apelează la ajutorul șoferului lui, Edi, cel care l-a însoțit de fiecare dată la evenimentele din țară, dar nu și atunci când a fost prins drogat, mai ales că se afla în apropiere de casă. Așa că, artistul s-a urcat la volan, în ciuda faptulului că era conștient că este sub influența substanțelor interzise.

„Procesul meu idiot de gândire a fost că aveam o plecare din țară pentru filmări programată de mult la care nu voiam să mă duc și știți foarte bine că îl am ca șofer pe Edi, Edi care m-a condus la toate concertele din țară și când am avut problema cu genunchiul și tot așa (...) O greșeală flagrantă pe care mi-o asum. Deși eram lucid, încadrarea în lege era aceeași”, a mai spus artistul, pe YouTube, potrivit spynews.ro.

Comenteaza