Florin Salam a fost săltat de poliție, după ce numele său apare într-un dosar de înșelăciune! Ce a făcut manelistul

Florin Salam a fost săltat de poliție, după ce numele său apare într-un dosar de înșelăciune! Ce a făcut manelistul

Florin Salam a fost săltat de poliție, joi dimineață, după ce a fost acuzat de înșelăciune.

Florin Salam este implicat într-un scandal fără precedent. Manelistul este acuzat de înșelăciune, iar acum cazul său a ajuns în instanță.

Astfel, oamenii legii l-au săltat și au pus în aplicare pe numele său un mandat de aducere. Regele Manelelor urmează să fie audiat în doar câteva momente.

Problemele cu legea ale lui Florin Salam continuă. După ce a fost acuzat de o damă de companie că a agresat-o, Florin Salam a ajuns acum în fața anchetatorilor într-un alt dosar. Manelistul este acuzat de înșelăciune, după ce ar fi încasat bani pentru a se prezenta și cânta la o nuntă în Târgoviște, iar acest lucru nu s-a mai întâmplat.

La începutul lunii februarie, Laurențiu Bîțu și-a dezvăluit povestea la Xtra Night Show și drama prin care a trecut înainte de nunta lui.

El și soția lui i-ar fi dat lui Flroin Salam suma de 5.500 euro pentru o prestație la marele eveniment din viața lor, iar manelistul nu și-a făcut prezența. Mai mult, în momentul în care ar fi primit banii, ar fi refuzat să încheie un contract.

Ei bine, mirele a decis să acționeze legal în cazul manelistului și a depus o plângere pe numele său. Florin Salam s-a trezit, joi dimineață, cu poliția la ușă și a fost preluat de la locuința lui pentru a fi dus la audieri, potrivit spynews.ro.

Comenteaza